Pepř dlouhý červený
Většina lidí si při slově „pepř“ představí pouze různobarevné kuličky, případně na prach rozemleté koření. A my věříme, že je to škoda. Dlouhý červený pepř pochází z rostliny stejné čeledi jako piper nigrum, narozdíl od svého příbuzného má ale podlouhlý, tobolkovitý tvar. Tuto poměrně exotickou alternativu si přitom můžete užít v několika různých podobách - jako plně zralý červený dlouhý pepř, fermentovaný zelený pepř, pepřové perličky a chipsy z dlouhého pepře.
Nejprodávanější
Ouuu, tady někdo propadl dlouhému fermentovanému pepři. Upřímně, ani se nedivíme!
Zcela zralý dlouhý pepř je rozmáčknutý a usušený tak jak jej příroda stvořila. Jedinečná chuť lékořice a medu...
Méně známý ale o to zajímavější druh pepře - dlouhý pepř s typickou pálivostí v kombinaci s chutí a vůní...
Méně známý ale o to zajímavější druh pepře - dlouhý pepř s typickou pálivostí v kombinaci s chutí a vůní...
Dlouhý pepř je velice aromatický s vůní anýzu a lékořice a charakteristickou chutí kterou si zamilujete...
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně...
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný...
Malinká zrnka velikosti máku, jež se skrývají v dlouhém pepři. Schovávají jedinečnou chuť anýzu a lékořice,...
Použití dlouhého červeného pepře z Kampotu
Dlouhý červený pepř je charakteristický vůní anýzu a lékořice a jemně nasládlou chutí s unikátním profilem, zachovává si ale zároveň typickou pepřovou pálivost. Suché formy se skvěle hodí do dušených pokrmů a k masu, fermentovaný červený pepř pak nejlépe funguje ve studené kuchyni jako ozdoba, součást salátů nebo při nakládání sýrů, zeleniny i masa.