Pepř zelený
Zelený Kampotský pepř, který je v našem prostředí bohužel rozšířen zejména v podobě své nekvalitní a nevalně chutnající napodobeniny. Ten pravý, dehydrovaný zelený pepř je za studena zbavován vlhkosti a vysoušen, díky čemuž si zachovává výrazně zelenou barvu, silnou pepřovou chuť a zároveň geniální křupavost. Pepř připravený touto unikátní metodou je lehký a lze ho použít jako dekoraci nebo rozmělnit přímo v ruce bez použití hmoždíře.
Nejprodávanější
Specialita La Plantation - pepř dehydrovaný za studena! Tyhle dokonalé pepřové křupínky můžete navíc používat...
Specialita La Plantation - pepř dehydrovaný za studena! Tyhle dokonalé pepřové křupínky si nyní můžete užít i v...
Specialita La Plantation - pepř dehydrovaný za studena, doslova pepřové křupinky. Nadrobte je na steak z lososa...
Použití zeleného pepře z Kampotu
Pravý zelený pepř je charakteristický svou zemitou chutí, štiplavostí (i když ne tak silnou jako v případě černého pepře) a jemným pepřovým aroma. Skvěle se hodí na ryby a steaky (zejména hovězí), do omáček i k sýrům. Poslouží i jako dekorace a křupavý element do salátů a skuteční milovníci pepře ho mohou chroupat i samotný. Pokud hledáte pepř pro sladké recepty, většinou Vám lépe poslouží pepř červený, i zde lze ovšem najít výjimky.