Pepř černý
Co by Vás mohlo na černém pepři, klasické koření v každé kuchyni, překvapit? Náš černý pepř z Kambodžského regionu Kampot Vám dokáže, že se správným pepřem dokážete připravit ty nejlahodnější pokrmy. Vaše tradiční recepty získají šmrnc, správnou pikantnost a chuťové tóny, které zaujmou. Pojďte vařit s našimi Kampotskými pepři a z Vaší kuchyně bude gurmánská restaurace.
Nejprodávanější

Podmanivá chuť s unikátními tóny eukalyptu a máty, které byste u černého pepře asi nečekali. Charakteristická...

BIO Kampotský pepř, pěstovaný na políčku s certifikátem pro ekologické zemědělství. Náš prvotřídní černý pepř z...

Kampotský pepř černý, té nejvyšší kvality a v největším balení. Pro profesionální kuchyně a všude tam, kde je ho...

Uzený pepř z Kampotu pro všechny mistry BBQ (a nejen pro ně). Náš černý Kampotský pepř získává příjemné kouřové...
Použití černého pepře z Kampotu
Černý Kampotský pepř má široké uplatnění v kuchyni. Použijete ho takřka na každý pokrm, který uvaříte. Můžete si tak s kambodžským černým pepřem vyladit chutě polévek, omáček, těstovin i rizota. Opepřete si černým pepřem z Kampotu salát, zeleninu i přílohy. A samozřejmě maso. Nechte se inspirovat našimi peprnými recepty!
Kambodžské pepře, které prostě musíte ochutnat
Rozhodně vyzkoušejte naši „vlajkovou loď“ fermentovaný pepř La Plantation, který získal světová uznání. Pokud milujete grilování, tak si určitě zamilujete i náš zauzený pepř na studeném kouři. Jedinečné chutě našeho pepře si užijete nejlépe čerstvě mletý, tak se vybavte i kvalitním mlýnkem na pepř.