Pepř bílý
Opravdový bílý pepř z Kampotu. Varianta klasického Kampotského pepře z pravého pepřovníku piper nigrum. Bílý pepř se získává speciálním zpracováním červených kuliček pepře. Rozdíl v barvě je způsoben oloupáním červené slupky Kampotského pepře. Bílé zrníčka se následně suší na slunci.
Kampotský pepř bílý se však odlišuje nejen barvou, ale i specifickým chuťovým a aromatickým profilem. Ten je v porovnání s červenými pepři z Kambodži mnohem jemnější. Také pálivost bílého pepře je o poznání nižší a aroma umírněnější. Kromě klasické varianty u nás pak najdete i provoněný bílý pepř zauzený studeným kouřem.
Nejprodávanější
Nechte se svést jemnou chutí v kombinaci eukalyptu, citrusových plodů a rozmarýnu. Ručně sbíraný, tříděný bílý...
Nejvyšší kvalita pravého bílého pepře v ekonomickém balení. Nechte se svést jemnou chutí v kombinaci eukalyptu,...
Jeden z mála pravých bílých pepřů, kde je zrnko pepře ponecháno do plné zralosti červeného pepře a pak zbaveno...
Jedinečný bílý pepř, dozrávaný až do plné zralosti červeného zrnka a pak zbavený slupky. Prémiová selekce těch...
Nechte se svést jemnou chutí v kombinaci eukalyptu, citrusových plodů a rozmarýnu. Ručně sbíraný, tříděný bílý...
Bílý pepř zauzený na slupkách z kokosu a rýžové slámě. Vynikající především na ryby a všude tam, kde chcete...
Použití bílého pepře z Kampotu
Bílý pepř je podstatně méně agresivní než ostatní druhy. To z něj dělá ideální koření do bílých omáček a polévek, holandské a francouzské kuchyně, zkrátka tam, kde oceníte nejen menší ostrost, ale i estetický efekt - škoda kazit dokonale jemnou holandskou omáčku černými kousky pepře. Skvěle se hodí k sýrům, mořským plodům i rybám, u kterých jejich chuť doplní, ale nepřebije.