Jak vybrat ten správný Kampotský pepř?

Nejprodávanější

Kampotský pepř fermentovaný 50g
 
369 Kč
Kampotský pepř červený 50g
Kampotský pepř červený 50g
Skladem
Kód: KRP50RP
 
359 Kč
epicure fin award
 
399 Kč
Kampotský pepř bílý 50g
Kampotský pepř bílý 50g
Skladem
Kód: KWP50RP
 
359 Kč
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
 
399 Kč
black BIO
BIO Kampotský pepř černý 50g
Skladem
Kód: KBPCO50RP
 
299 Kč
kampot red long pepper 50g tube
Kampotský pepř dlouhý 50g tubus
Do 14 dnů
Kód: LP50TU
 
299 Kč
Kampotský pepř bílý zauzený 50g
 
399 Kč
18 položek celkem
Kampotský pepř fermentovaný 50g
Akce Tip
369 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu.

Kód: KSP50RP
Kampotský pepř červený 50g
359 Kč

Rolls Royce regionu Kampot - jedinečný pravý červený pepř, který je ponechaný až do plné zralosti na rostlině - ovocná chuť Vás ohromí!

Kód: KRP50RP
epicure fin award
399 Kč

Cenami ověnčený fermentovaný pepř z Kambodži. Originální balení v papírovém tubusu, které lze použít i jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru!

Kód: KSP50TU
dehydrated green kampot pepper 25g tube
Akce
359 Kč

Originální balení v papírovém tubusu, které lze použít i jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru!

Kód: KGP20TU
Kampotský pepř bílý 50g
359 Kč

Jeden z mála pravých bílých pepřů, kde je zrnko pepře ponecháno do plné zralosti červeného pepře a pak zbaveno slupky. Jemná smetanová chuť Vaše krémové omáčky a polévky...

Kód: KWP50RP
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
399 Kč

Plně zralý, šťavnatý a pak konzervovaný fermentací v mořské soli. Vlhkost zrníček je ještě z Kambodži, chuť však není pozemská - vystřelí Vás na Měsíc!

Kód: KRPFS50RP
Kampotský pepř černý zauzený studeným kouřem 50g
299 Kč

Černý pepř, jehož unikátní vůně a chuť jsou umocněny uzením na kouři z kokosových slupek a rýžové slámy.

Kód: KKBP50RP
black BIO
Tip
299 Kč

Světovými odborníky uznávaný BIO černý pepř s výjimečnou dlouhotrvající vůní máty a eukalyptu. Chuť je velice příjemná a harmonická, rozdíl od běžného pepře Vás ohromí!

Kód: KBPCO50RP
kampot red long pepper 50g tube
299 Kč

Dlouhý pepř je velice aromatický s vůní anýzu a lékořice a charakteristickou chutí kterou si zejména u dušených pokrmů zamilujete. Sůl, dlouhý pepř a víno pro Vás budou alfa a...

Kód: LP50TU
Kampotský pepř bílý zauzený 50g
399 Kč

Bílý pepř zauzený na slupkách z kokosu a rýžové slámě. Vynikající především na ryby a všude tam, kde chcete umocnit chuť bílého pepře kouřovým aroma.

Kód: KKWP50RP
red BIO
399 Kč

Rolls Royce regionu Kampot v BIO kvalitě - jedinečný pravý červený pepř, který je ponechaný až do plné zralosti na rostlině - ovocná chuť Vás ohromí!

Kód: KRPCO50RP
Kampotský pepř dlouhý 50g
269 Kč

Méně známý ale o to zajímavější druh pepře - dlouhý pepř s typickou pálivostí v kombinaci s chutí a vůní lékořice. Skvělý pro milovníky nových druhů koření!

Kód: LP50RP
Nahoru
Další produkty

Pepř černý

Legendární kvalitu Kampotského pepře zde můžete snadno porovnat s klasickým černým pepřem, který všichni známe. Unikátní chuť i aroma máty a eukalyptu je velice intenzivní a přetrvává po dlouhou dobu, díky čemuž si získal oblibu gurmánů celého světa. Skvělý k masu, do tmavých omáček, na těstoviny i saláty, grilování a BBQ. Tak jako všechny podoby našich pepřů je dodáván v organické kvalitě, nově i jako BIO certifikovaný černý pepř.

#ShowMore#

Pepř červený

Skutečný Rolls Royce mezi pepři a zcela zaslouženě vlajková loď regionu Kampot. Plně zralá zrníčka pepře s ovocnými tóny jsou sbírána po jednom ručně, poté sušena na slunci. Skvělý ke zvěřině, ovoci, sladkému či grilované zelenině. Pokud chcete ochutnat něco nového, červený pepř Vás ohromí a již neopustí Vaši kuchyni! Pouze na několika místech na světě dozraje do této podoby. Dostupný v klasické organické i BIO kvalitě.

Pepř bílý

V případě průmyslové výroby zavržení hodná kopie, v případě našeho pravého bílého pepře unikátní, jemný pepř s až delikátně smetanovou hladkostí. Zralá zrníčka již tak vzácného červeného Kampotského pepře jsou zbavena slupky, poté se teprve zrodí tento klenot. Špičkový do pokrmů jemných chutí, kde nepřebije aroma a chuť pokrmu ale doplní ji v harmonický celek. Skvělý do světlých omáček a zeleninových polévek, k zelenině, rybám nebo sýrům. Dostupný v klasické organické i BIO kvalitě

Pepř fermentovaný

Čerstvý zelený pepř konzervovaný pouze mořskou solí procesem přírodní fermentace. Zrníčka si tak zachovají jedinečné aroma a chuť čerstvého pepře včetně měkkosti a křupavosti. Produkt, který zaslouženě získal několik mezinárodních ocenění a přízeň světových gastronomických elit. Skvělý k masu, steakům, do studené kuchyně na carpaccio, do salátů, k rybám nebo zelenině. Do omáček jej přidejte na poslední chvíli, aby jeho chuť co nejvíce vynikla. Dostupný v klasické organické i BIO kvalitě.

Pepř zauzený studeným kouřem

Rozbuší srdce milovníků masa a steaků, ale i vegetariánů. Černý a nebo bílý Kampotský pepř totiž zaudíme na kokosových slupkách a rýžové slámě - přírodní cestou tak získají za studena kouřové aroma. Černý je skvělý na grilování a BBQ, bílý je jedinečný na ryby a zeleninu. Ideální volba pro pozvednutí chutí masa připravovaného v interiéru na grilovací pánvi i venku na grilu.

Pepř zelený dehydrovaný

Zelený pepř připravený unikátním způsobem zbavení vlhkosti za studena - zachovává si tak sytě zelenou, až trávovou barvu. Je díky tomu velice lehký a křupavý - lze jej rovněž rozmělnit v ruce a použít jako dekoraci. Skvělý na steaky, do omáček nebo na ryby.

Pepř dlouhý červený

Jiná podoba pepře, rostlina ze stejné čeledi s podlouhlými tobolkami s vůní a chutí anýzu a lékořice. Zachovává si pálivost, chuťový profil je však naprosto unikátní a odlišný od klasického pepře. Dostupný jako plně zralý červený dlouhý pepř, fermentovaný zelený pepř, pepřové perličky a chipsy z dlouhého pepře - ten nejsladší pepř s tóny medu. Suchý dlouhý pepř je skvělý do dušených pokrmů, fermentovaný na nakládání a nebo do studené kuchyně, např. k sýrům.

Bird pepper

Ekvivalent cibetkové kávy ve světě pepře - unikát, který naleznete jen v La Plantation. Ta nejzralejší červená zrníčka jsou jako magnet na místní ptáky, kteří po sobě na plantáži i něco zanechají. Produkt je očištěný od slupky - tak jako bílý pepř, v tomto případě přírodní cestou. Pepř je očištěn a desinfikován, poté usušen a připraven k použití v gastronomii. Tohoto nejvzácnějšího pepře na světě se za rok sklidí (nebo spíše posbírá pinzetou na zemi) jen několik kilogramů za rok.