Pepř zauzený

Nejprodávanější

6 položek celkem
kampotský pepř černý uzený 500g
1 714 Kč

Uzený pepř z Kampotu pro všechny mistry BBQ (a nejen pro ně). Náš černý Kampotský pepř získává příjemné kouřové aroma tradiční technikou uzení studeným kouřem. Kambodžský pepř...

Kód: KKBP500
kampotsky pepř černý uzený 50g
329 Kč

Dokonalý pepř pro Vaše grilování. Specifické chutě kvalitního pepře z Kampotu jsou doplněny jemným kouřovým aroma. Černý Kampotský pepř je uzen studeným kouřem na kokosových...

Kód: KKBP50TU
poivre de kampot blanc igp fume (1)
429 Kč

Bílý pepř zauzený na slupkách z kokosu a rýžové slámě. Vynikající především na ryby a všude tam, kde chcete umocnit chuť bílého pepře kouřovým aroma. Balení v praktickém...

Kód: KKWP50TU
cerny zauzeny shoptet
399 Kč

Dokonalý pepř pro Vaše grilování. Specifické chutě kvalitního pepře z Kampotu jsou doplněny jemným kouřovým aroma. Černý Kampotský pepř je uzen studeným kouřem na kokosových...

Kód: KKBP60MILL
smoked black kampot pepper igp 100g
449 Kč

Dokonalý pepř pro Vaše grilování. Specifické chutě kvalitního pepře z Kampotu jsou doplněny jemným kouřovým aroma. Černý Kampotský pepř je uzen studeným kouřem na kokosových...

Kód: KKBP100RP
zauzeny bily 100g
599 Kč

Bílý pepř zauzený na slupkách z kokosu a rýžové slámě. Vynikající především na ryby a všude tam, kde chcete umocnit chuť bílého pepře kouřovým aroma. Balení v sáčku z...

Kód: KKWP100RP
zauzený kampotský pepř kategorie

Zauzený pepř z Kampotu

Opepřete si každou grilovačku k dokonalosti. Černý pepř z Kampotu je uzený studeným kouřem. Ke své okouzlující chuti po mátě a eukalyptu tak navíc získá příjemné kouřové aroma. Kampotský pepř se udí za studena kouřem z kokosových slupek a rýžové slámě.

#ShowMore#

Použití zauzeného pepře z Kampotu

Zauzený pepř je vynikající zejména při grilování! Vaše steaky, ale i sýr či grilovaná zelenina získají nezaměnitelnou a především vynikající chuť po zauzeném kambodžském pepři. Hodí se ke všem druhům masa, které na BBQ připravíte. Vyzkoušejte také do domácích grilovacích omáček.