Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 500g

Kód: SLP500
1 714 Kč
Skladem

Ouuu, tady někdo propadl dlouhému fermentovanému pepři. Upřímně, ani se nedivíme!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Měkký pepř s unikátní chutí a vůní lékořice!

Inovativní podoba dlouhého pepře fermentovaného v soli. Dlouhý pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak aby si zachoval maximální čerstvost a vytvořil jedinečné a neopakovatelné charakteristické aroma lékořice. Stále si zachovává měkkost a čerstvost, lze jej konzumovat celý nebo snadno nakrájet nožem.

Jedinečná vůně a chuť!

Nikdy byste pravděpodobně nečekali tuto chuť u pepře. Rostlina ze které pochází se nazývá Piper Retrofractum ze stejné čeledi jako klasický pepřovník černý Piper Nigrum, obsahuje také stejnou látku piperin - charakteristická pálivost mu díky tomu zcela jistě nechybí. Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným aroma a chutí lékořice. Je svěží a voňavý, pálivost je jemnější, unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu.

Originální ve studené kuchyni!

Několik michelinských restaurací jej již má na svém menu, měli byste jej zkusit i Vy! Vyniká zejména ve studené kuchyni, kde v kombinaci se sýry dělá doslova chuťové zázraky! Nakrájeným fermentovaným dlouhým pepřem můžete dát novou chuť také Vašim salátům.

Každé balení má zavakuovaný obsah který je bez kontaktu s vnějším prostředím od chvíle připravení na farmě až po okamžik kdy se jej rozhodnete použít - zachovává tedy maximální možnou kvalitu pepře, jeho chuť i aroma. Nemusíte se tedy přespříliš obávat skladování uzavřených balení, po otevření skladujte nejlépe na tmavém, suchém a chladném místě ve skle. K použití není potřeba mlýnek - používá se tak, jak jste jej zakoupili.

fresh-salted-long-1000px

Doplňkové parametry

Kategorie: Pepř fermentovaný
Certifikace: Fair Trade (World Fair Trade Organization)
Balení: Vakuové balení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení