Pepř červený
Pepřový klenot, unikátní produkt a nejoblíbenější koření regionu Kampot. Ručně sbíraná zrníčka červeného pepře se v této podobě sklízejí pouze v několika málo oblastech světa. Po sběru se suší na slunci v Kambodži a dováží se k nám v organické i BIO kvalitě.
Rozdíl oproti vyschlým červeným zrníčkům, které často najdete v různých směsích 4 druhů pepře, poznáte na první ochutnání. V takových směsích se totiž obvykle nejedná o pravý pepř, ale plody pepřovce brazilského. Svým vzhledem pravý červený pepř sice připomíná, ale intenzitou a chuťovým spektrem se ani zdaleka nepřibližuje kuličkám z pravého pepřovníku piper nigrum.
Nejprodávanější
Do červena vyzrálý Kampotský pepř. Ručně sbíraný, ručně tříděný. Ovocně nasládlá chuť s tóny jahod. Tyto...
Červený pepř, který je až do plné zralosti ponechán na rostlině. Šťavnatá zrnka plná fruktózy Vás nadchnou a...
Do červena vyzrálý Kampotský pepř. Ručně sbíraný, ručně tříděný. Ovocně nasládlá chuť s tóny jahod. Tyto...
Použití červeného pepře z Kampotu
Červený pepř má celou řadu využití v české kuchyni i v případě, že dostanete chuť na něco exotičtějšího. V jeho lehce pikantní chuti ucítíte sladké ovocné tóny i jemný pepřový šmak. Funguje skvěle v ovocných receptech, se zvěřinou i grilovanou zeleninou. Díky mírnější ostrosti chutná výborně i v dezertech, například s čokoládou nebo ovocem, dokonce i se zmrzlinou!