Pepř červený
Pepřový klenot, unikátní produkt a nejoblíbenější koření regionu Kampot. Ručně sbíraná zrníčka červeného pepře se v této podobě sklízejí pouze v několika málo oblastech světa. Po sběru se suší na slunci v Kambodži a dováží se k nám v organické i BIO kvalitě.
Rozdíl oproti vyschlým červeným zrníčkům, které často najdete v různých směsích 4 druhů pepře, poznáte na první ochutnání. V takových směsích se totiž obvykle nejedná o pravý pepř, ale plody pepřovce brazilského. Svým vzhledem pravý červený pepř sice připomíná, ale intenzitou a chuťovým spektrem se ani zdaleka nepřibližuje kuličkám z pravého pepřovníku piper nigrum.

Do červena vyzrálý Kampotský pepř. Ručně sbíraný, ručně tříděný. Ovocně nasládlá chuť s tóny jahod. Tyto...

Degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných chutí!...

Ultimativní degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných...

Červený pepř v ekonomickém 100g balení! Lepší cena potěší milovníky tohoto jedinečného Fair Trade koření! Do...

Červený pepř, který je až do plné zralosti ponechán na rostlině. Šťavnatá zrnka plná fruktózy Vás nadchnou a...

Rolls Royce regionu Kampot v BIO kvalitě - jedinečný pravý červený pepř, který je ponechaný až do plné zralosti...

Dárková degustační sada která chutná i pomáhá! Výběr těch nejlepších pepřů Kampotu (cca 25g) v dřevěné...
Použití červeného pepře z Kampotu
Červený pepř má celou řadu využití v české kuchyni i v případě, že dostanete chuť na něco exotičtějšího. V jeho lehce pikantní chuti ucítíte sladké ovocné tóny i jemný pepřový šmak. Funguje skvěle v ovocných receptech, se zvěřinou i grilovanou zeleninou. Díky mírnější ostrosti chutná výborně i v dezertech, například s čokoládou nebo ovocem, dokonce i se zmrzlinou!