Pepř fermentovaný

Nejprodávanější

Kampotský pepř fermentovaný 50g
 
369 Kč
epicure fin award
 
399 Kč
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
 
399 Kč
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 50g
 
269 Kč
Kampotský pepř fermentovaný 100g
 
599 Kč
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 100g
 
449 Kč
Kampotský pepř fermentovaný 1kg
 
3 209 Kč
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 500g
 
1 714 Kč
8 položek celkem
Kampotský pepř fermentovaný 50g
Akce Tip
369 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu.

Kód: KSP50RP
epicure fin award
399 Kč

Cenami ověnčený fermentovaný pepř z Kambodži. Originální balení v papírovém tubusu, které lze použít i jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru!

Kód: KSP50TU
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
399 Kč

Plně zralý, šťavnatý a pak konzervovaný fermentací v mořské soli. Vlhkost zrníček je ještě z Kambodži, chuť však není pozemská - vystřelí Vás na Měsíc!

Kód: KRPFS50RP
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 50g
269 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť!

Kód: SLP50RP
Kampotský pepř fermentovaný 100g
599 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu ve větším balení.

Kód: KSP100RP
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 100g
449 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť! Velké balení pro pepřové znalce!

Kód: SLP100RP
Kampotský pepř fermentovaný 1kg
3 209 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu v mega balení.

Kód: KSP1KG
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 500g
1 714 Kč

Ouuu, tady někdo propadl dlouhému fermentovanému pepři. Upřímně, ani se nedivíme!

Kód: SLP500

Kampotský fermentovaný pepř

Unikátní produkt, na kterém se tvoří rychlá závislost. Jedná se o zelený pepř, který je konzervován pomocí kvalitní mořské soli díky procesu přírodní fermentace. Takto vzniklé kuličky pepře si zachovávají své původní jedinečné aroma a pepřovou chuť, oproti klasickému černému pepři jsou ale měkké na skus. Tento kampotský fenomén získal řadu mezinárodních ocenění a využívají ho zvučná jména světové gastronomie. Dostupný v organické i BIO kvalitě.

Použití fermentovaného pepře

Fermentovaný černý pepř kombinuje známé chuťové spektrum pepře s jemnou slaností. Svou chutí se skvěle hodí k masu, zelenině i rybám. Využít lze i ve studené kuchyni, kdy skvěle doplní Vás salát, sýr či carpaccio. Do omáček a polévek doporučujeme vkládat až v samém závěru vaření - tak nejlépe vynikne jeho chuť. Opravdoví milovníci pepře ho pak mohou zobat i samotný.