Pepř fermentovaný

Nejprodávanější

Kampotský pepř fermentovaný 50g
Kampotský pepř fermentovaný 50g
Akce Tip
Skladem
Kód: KSP50RP
369 Kč
Detail
epicure fin award
399 Kč
Detail
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
 
399 Kč
Detail
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 50g
269 Kč
Detail
Kampotský pepř fermentovaný 100g
599 Kč
Detail
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 100g
449 Kč
Detail
Kampotský pepř fermentovaný 1kg
3 209 Kč
Detail
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 500g
1 714 Kč
Detail
8 položek celkem
Kampotský pepř fermentovaný 50g
Akce Tip
369 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu.

Kód: KSP50RP
epicure fin award
399 Kč

Cenami ověnčený fermentovaný pepř z Kambodži. Originální balení v papírovém tubusu, které lze použít i jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru!

Kód: KSP50TU
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
399 Kč

Plně zralý, šťavnatý a pak konzervovaný fermentací v mořské soli. Vlhkost zrníček je ještě z Kambodži, chuť však není pozemská - vystřelí Vás na Měsíc!

Kód: KRPFS50RP
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 50g
269 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť!

Kód: SLP50RP
Kampotský pepř fermentovaný 100g
599 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu ve větším balení.

Kód: KSP100RP
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 100g
449 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť! Velké balení pro pepřové znalce!

Kód: SLP100RP
Kampotský pepř fermentovaný 1kg
3 209 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu v mega balení.

Kód: KSP1KG
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 500g
1 714 Kč

Ouuu, tady někdo propadl dlouhému fermentovanému pepři. Upřímně, ani se nedivíme!

Kód: SLP500

Unikátní pepř fermentovaný v mořské soli

Žádná chemie, žádné konzervanty - čistá příroda, nejlepší pepř na světě, sůl a nic víc. Ta nejpřísnější selekce pepřových zrníček z Kampotu a mořská sůl, která je konzervuje tak jako např. slanečky. Zrníčka pepře se ihned po sběru vyčistí a smíchají s mořskou solí která zachová vlhkost pepře a jeho jedinečnou chuť a aroma. 

Jak použít fermentovaný pepř

Nejlépe chutná tak, jak jej vybalíte - není potřeba mlýnek, je šťavnatý a měkký. V případě potřeby jej lze nasekat na požadovanou hrubost nožem nebo rozmělnit v hmoždíři. Lze jej servírovat celý spolu se steakem, rybou nebo zeleninou, jeho jedinečná chuť se hodí dokonce i k čokoládě! Obzvláště v případě dlouhého fermentovaného pepře budete unešeni z jeho kombinace se sýry!

Jak vyrobit jedinečný pepřový dip

Nejen k rybě nebo třeba k mořským plodům lze jednoduše vyrobit geniální dip za pomoci nadrceného černého fermentovaného pepře a limetky - chuť fermentovaného pepře, limetky a soli je zkrátka úchvatná!

Fermentovaný pepř, sladké a ovoce

Červený fermentovaný pepř je světový unikát! Plně zralá zrníčka červeného pepře už jsou sama o sobě vynikajícím adeptem na kombinaci s čímkoliv sladkým, jejich měkká a slaná podobě k tomu ale vybízí ještě více. Zkuste jen uříznout kousek čerstvého manga nebo oloupat mandarinku... Je to silně návykové! :-)