Pepř fermentovaný

Nejprodávanější

8 položek celkem
Kampotský pepř fermentovaný 50g
Akce Tip
369 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu.

Kód: KSP50RP
epicure fin award
399 Kč

Cenami ověnčený fermentovaný pepř z Kambodži. Originální balení v papírovém tubusu, které lze použít i jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru!

Kód: KSP50TU
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
399 Kč

Plně zralý, šťavnatý a pak konzervovaný fermentací v mořské soli. Vlhkost zrníček je ještě z Kambodži, chuť však není pozemská - vystřelí Vás na Měsíc!

Kód: KRPFS50RP
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 50g
269 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť!

Kód: SLP50RP
Kampotský pepř fermentovaný 100g
599 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu ve větším balení.

Kód: KSP100RP
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 100g
449 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť! Velké balení pro pepřové znalce!

Kód: SLP100RP
Kampotský pepř fermentovaný 1kg
3 209 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu v mega balení.

Kód: KSP1KG
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 500g
1 714 Kč

Ouuu, tady někdo propadl dlouhému fermentovanému pepři. Upřímně, ani se nedivíme!

Kód: SLP500

Unikátní pepř fermentovaný v mořské soli

Žádná chemie, žádné konzervanty - čistá příroda, nejlepší pepř na světě, sůl a nic víc. Ta nejpřísnější selekce pepřových zrníček z Kampotu a mořská sůl, která je konzervuje tak jako např. slanečky. Zrníčka pepře se ihned po sběru vyčistí a smíchají s mořskou solí která zachová vlhkost pepře a jeho jedinečnou chuť a aroma. 

Jak použít fermentovaný pepř

Nejlépe chutná tak, jak jej vybalíte - není potřeba mlýnek, je šťavnatý a měkký. V případě potřeby jej lze nasekat na požadovanou hrubost nožem nebo rozmělnit v hmoždíři. Lze jej servírovat celý spolu se steakem, rybou nebo zeleninou, jeho jedinečná chuť se hodí dokonce i k čokoládě! Obzvláště v případě dlouhého fermentovaného pepře budete unešeni z jeho kombinace se sýry!

Jak vyrobit jedinečný pepřový dip

Nejen k rybě nebo třeba k mořským plodům lze jednoduše vyrobit geniální dip za pomoci nadrceného černého fermentovaného pepře a limetky - chuť fermentovaného pepře, limetky a soli je zkrátka úchvatná!

Fermentovaný pepř, sladké a ovoce

Červený fermentovaný pepř je světový unikát! Plně zralá zrníčka červeného pepře už jsou sama o sobě vynikajícím adeptem na kombinaci s čímkoliv sladkým, jejich měkká a slaná podobě k tomu ale vybízí ještě více. Zkuste jen uříznout kousek čerstvého manga nebo oloupat mandarinku... Je to silně návykové! :-)