Pepř fermentovaný

Nejprodávanější

epicure fin award
 
399 Kč
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
Momentálně nedostupné
Kód: KRPFS50RP
 
399 Kč
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 50g
 
269 Kč
Kampotský pepř fermentovaný 100g
 
599 Kč
Kampotský pepř fermentovaný 1kg
 
3 209 Kč
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 100g
 
449 Kč
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 500g
 
1 714 Kč
8 položek celkem
epicure fin award
399 Kč

Cenami ověnčený fermentovaný pepř z Kambodži. Originální balení v papírovém tubusu, které lze použít i jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru!

Kód: KSP50TU
Kampotský pepř červený fermentovaný 50g
399 Kč

Plně zralý, šťavnatý a pak konzervovaný fermentací v mořské soli. Vlhkost zrníček je ještě z Kambodži, chuť však není pozemská - vystřelí Vás na Měsíc!

Kód: KRPFS50RP
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 50g
269 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť!

Kód: SLP50RP
Kampotský pepř fermentovaný 100g
599 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu ve větším balení.

Kód: KSP100RP
Kampotský pepř fermentovaný 1kg
3 209 Kč

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu v mega balení.

Kód: KSP1KG
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 100g
449 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť! Velké balení pro pepřové znalce!

Kód: SLP100RP
Kampotský pepř dlouhý fermentovaný 500g
1 714 Kč

Ouuu, tady někdo propadl dlouhému fermentovanému pepři. Upřímně, ani se nedivíme!

Kód: SLP500
kampot salted long pepper
269 Kč

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Je neuvěřitelně jemný a má originální chuť!

Kód: SLP50TU

Kampotský fermentovaný pepř

Unikátní produkt, na kterém se tvoří rychlá závislost. Jedná se o zelený pepř, který je konzervován pomocí kvalitní mořské soli díky procesu přírodní fermentace. Takto vzniklé kuličky pepře si zachovávají své původní jedinečné aroma a pepřovou chuť, oproti klasickému černému pepři jsou ale měkké na skus. Tento kampotský fenomén získal řadu mezinárodních ocenění a využívají ho zvučná jména světové gastronomie. Dostupný v organické i BIO kvalitě.

Použití fermentovaného pepře

Fermentovaný černý pepř kombinuje známé chuťové spektrum pepře s jemnou slaností. Svou chutí se skvěle hodí k masu, zelenině i rybám. Využít lze i ve studené kuchyni, kdy skvěle doplní Vás salát, sýr či carpaccio. Do omáček a polévek doporučujeme vkládat až v samém závěru vaření - tak nejlépe vynikne jeho chuť. Opravdoví milovníci pepře ho pak mohou zobat i samotný.