Pepř fermentovaný
Nejpopulárnější z Kampotských pepřů. To je náš fermentovaný pepř. Sbíraný jako zelené kuličky pravého pepřovníku piper nigrum. Následně se zpracovává přírodní fermentací metodou konzervace mořskou solí. V soli naložený kambodžský pepř si tak zachovává své původní a jedinečné charakteristiky Kampotského pepře.
Upozorňujeme, že na fermentovaném pepři z Kampotu si vaše chuťové buňky vytvoří závislost. Tak jako se to stalo nejen nám, ale také předním osobnostem světové gastronomie. Jedinečné aroma a chuť mořskou solí uchovaná v kuličkách pro pepř netradičně měkkých na skus. Je fenoménem, který získal řadu mezinárodních ocenění. Dostupný v organické i BIO kvalitě
Nejprodávanější
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný...
Cenami ověnčený křupavý fermentovaný pepř z Kambodži. Vyzkoušejte jeho unikátní vůni a chuť s jemně pikantním...
Úchvatné trio plné chuti Kampotu - černý Kampotský pepř do mlýnku, křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci...
Degustační sada pro milovníky gastronomie, Kampotského pepře, špičkových koření a výjimečně úžasných chutí!...
Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného...
Úchvatné duo bestsellerů plné chuti Kampotu křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci prakticky ke všemu a...
Úchvatné trio plné chuti Kampotu - černý Kampotský pepř do mlýnku, křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci...
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný...
Dárková degustační sada která chutná i pomáhá! Výběr těch nejlepších pepřů Kampotu (cca 25g) v dřevěné...
Úchvatné trio plné chuti Kampotu - černý Kampotský pepř do mlýnku, křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci...
Úchvatné trio plné chuti Kampotu - černý Kampotský pepř do mlýnku, křupavý fermentovaný pepř k přímé konzumaci...
Použití fermentovaného pepře z Kampotu
Fermentovaný černý pepř kombinuje známé chuťové spektrum pepře s jemnou slaností. Svou chutí se skvěle hodí k masu, zelenině i rybám. Využít lze i ve studené kuchyni, kdy skvěle doplní Vás salát, sýr či carpaccio. Do omáček a polévek doporučujeme vkládat až v samém závěru vaření - tak nejlépe vynikne jeho chuť. Opravdoví milovníci pepře ho pak mohou zobat i samotný.