Pepř fermentovaný
Nejprodávanější

Specialita La Plantation - pepř fermentovaný v mořské soli jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu.
Unikátní pepř fermentovaný v mořské soli
Žádná chemie, žádné konzervanty - čistá příroda, nejlepší pepř na světě, sůl a nic víc. Ta nejpřísnější selekce pepřových zrníček z Kampotu a mořská sůl, která je konzervuje tak jako např. slanečky. Zrníčka pepře se ihned po sběru vyčistí a smíchají s mořskou solí která zachová vlhkost pepře a jeho jedinečnou chuť a aroma.
Jak použít fermentovaný pepř
Nejlépe chutná tak, jak jej vybalíte - není potřeba mlýnek, je šťavnatý a měkký. V případě potřeby jej lze nasekat na požadovanou hrubost nožem nebo rozmělnit v hmoždíři. Lze jej servírovat celý spolu se steakem, rybou nebo zeleninou, jeho jedinečná chuť se hodí dokonce i k čokoládě! Obzvláště v případě dlouhého fermentovaného pepře budete unešeni z jeho kombinace se sýry!
Jak vyrobit jedinečný pepřový dip
Nejen k rybě nebo třeba k mořským plodům lze jednoduše vyrobit geniální dip za pomoci nadrceného černého fermentovaného pepře a limetky - chuť fermentovaného pepře, limetky a soli je zkrátka úchvatná!
Fermentovaný pepř, sladké a ovoce
Červený fermentovaný pepř je světový unikát! Plně zralá zrníčka červeného pepře už jsou sama o sobě vynikajícím adeptem na kombinaci s čímkoliv sladkým, jejich měkká a slaná podobě k tomu ale vybízí ještě více. Zkuste jen uříznout kousek čerstvého manga nebo oloupat mandarinku... Je to silně návykové! :-)