Khmer Ketchup sauce - originální omáčka z Kambodži 100ml

Kód: SSKKET100ML
ZDARMAZDARMA
khmer ketchup sauce
333 Kč
Skladem

Autentická omáčka z La Plantation, připravená z čerstvých surovin bez chemických přísad a konzervantů. Pálivost 1/5.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Khmer Ketchup sauce - originální omáčka z Kambodži 100ml

Khmer Ketchup

Pokud byste měli v Kambodži babičku se zahrádkou plnou rajčat a řekli si o domácí kečup, byli byste velmi blízko. Rajčata z Kampotu doplňuje černý Kampotský pepř, cukr, galangal a skořice. Vše lokální, tak jak jste u našich produktů zvyklí. Kombinace koření dodává kečupu lehce exotický nádech.

Vynikající na grilovačku, do burgerů, sendvičů, grilovanému masu a nebo na hranolky. Obsahuje jen jemné chilli - nemusíte se tak bát pálivosti!

Obsahuje rajčata, hnědý cukr, dlouhé chilli, ocet, černý Kampotský pepř, paddy herb, zauzenou skořici, galangal a sůl. Energetická hodnota 318kJ/76kcal, Tuky 0,5g (z toho nasycené 9,5g), sacharidy 16g (z toho cukry 24g), proteiny 1,3g, sůl 0,3g - údaje na 100ml výrobku.

Pálivost 1/5 díky jemnému chilli.

Druhá edice omáček La Plantation

Zpracovat ty nejvalitnější ingredience přímo na farmě La Plantation v podobě omáčky byla od Guy a Nathalie skvělá myšlenka. Však také jejich omáčka ze zeleného Kampotského pepře získala hned dvě ocenění na gurmánských soutěžích, včetně zlaté medaile. Pro tento region typická pálivost omáček se však ukazuje pro zákazníky někdy až příliš dominantní - při tvorbě druhé edice se tak rozhodli pojmout celou řadu bez chilli. O to více však vynikají základní ingredience omáček - Kampotský pepř, kurkuma, zázvor, tamarind a další chutě, typické pro khmerskou kuchyni.

Náš tip je Black Kampot Pepper Sauce a Khmer Roots - naprosto jedinečná harmonie chutí, kterou si užijete do poslední kapky.

Omáčky jsou velmi koncentrované, bez chemie a konzervantů - po otevření třeba uchovávat v chladničce.


Khmer Ketchup sauce - originální omáčka z Kambodži 100ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: