♦ Příprava: 10 min ♦ Doba pečení: 25 min ♦ Počet porcí: 4 Ingredience: 4 filety z tresky 250 ml kokosového mléka 1 stonek citronové trávy 2 lžíce galangalu 1 lžíce zeleného kari olivový olej slaný kampotský pepř směs hub (lišky, shitake a hl...
Recepty, Strana 3
♦ Příprava: 15 min ♦ Doba pečení: 50 min ♦ Počet porcí: 6 Ingredience: 150 g másla 125 g třtinového cukru 150 g javorového sirupu 200 g melasy 2 lžičky mletého zázvoru 1 lžička mleté skořice 250 ml polotučného mléka 2 vejce 1 lžička jedlé ...
♦ Příprava: 30 min ♦ Doba pečení: 40 min ♦ Čas odpočinku: 2 Ingredience: 350 g chlebové mouky 100 g žitné mouky 1/2 balení dehydrovaného pekařského droždí 2 lžičky kurkumy 270 ml vlažné vody 15 g hrubé soli 50 g piniových oříšků Tip...
♦ Příprava: 5 min ♦ Čas na vaření: 0 min ♦ Porce: 2 Ingredience: 3 pomeranče pistácie listy máty 200 ml smetany ke šlehání 30% pomerančový květ 2 lžíce moučkového cukru Pearls of long pepper (perličky z dlouhého pepře) Postup: Pome...
♦ Příprava: 5 min ♦ Čas na vaření: 5 min ♦ Porce: 1 Ingredience: fíky kozí sýr, nebo jiný krémový kozí sýr (Chavroux styl) 1 šalotka žampiony kváskový chléb jarní cibulka leather of long pepper (chips z dlouhého pepře) dýňová semínka med slané máslo ...
♦ Příprava: 20 min ♦ Čas na vaření: 10 min ♦ Porce: 2-3 Ingredience na marinování masa: 500g vyzrálé hovězí roštěné 2 polévkové lžíce drceného nebo nahrubo mletého černého Kampotského pepře 2 polévkové lžíce ústřičné omáčky 4 polévkové lžíce sojové omáčky 2 polévkové ...
♦ Příprava: 5 min ♦ Čas na vaření: 45 min ♦ Porce: 4 Ingredience: 4 hrušky kůra z 1 pomeranče 1 lžička mleté skořice 1 lžička mletého zázvoru 1 lžička dehydrovaného zeleného Kampotského pepře 3 lžíce práškového cukru 250 ml červeného vína řecký jogurt ...
♦ Příprava: 15 min ♦ Čas na vaření: 5 min ♦ Porce: 4 Ingredience: 12 hřebenatek (mušle sv. Jakuba) 50 g másla kůra z 1/2 pomeranče kůra z 1 citronu 1/2 lžičky kůry z grapefruitu 1 lžička medu kerblík bílý a černý Kampotský pepř čočka...
♦ Příprava: 25 min ♦ Čas na vaření: 1 h 45 min ♦ Porce: 4 Ingredience: 2 dýně ořešák (muškátová dýně) 250 g kozího sýra 100 g strouhaného parmezánu 3 vajíčka 2 větvičky tymiánu 4 větvičky rozmarýnu červený fermentovaný Kampotský pepř sůl ...
♦ Příprava: 5 min ♦ Doba odpočinku: 1 den ♦ Sklenice: 1 Ingredience: 200 g sýru Feta 2 lžíce provensálského koření 5-6 listů šalvěje 5 ks dlouhého fermentovaného Kampotského pepře extra panenský olivový olej Postup: Nakrájejte Fetu na malé k...