Recepty, Strana 4

Rajčatová krémová polévka

♦ Příprava: 10 min  ♦ Čas na vaření: 35 min  ♦ Porce: 4    Ingredience: 600 g cherry rajčat 4 cibule šalotky 1 palice česneku 2 lžíce tymiánu 4 větvičky čerstvé bazalky 4 lžíce parmezánu 500 ml zeleninového vývaru kokosové mléko olivový olej fermentovaný k...

Udon Cacio e Pepe (sýr a pepř)

♦ Příprava: 10 min  ♦ Čas na vaření: 10 min  ♦ Porce: 2    Ingredience: 200g Udon nudle 40 g sýr Pecorino Romano 2 lžíce másla sůl 2 lžíce černého kampotského pepře Postup: Ve větší míše nastrouhejte sýr Pecorino a přidejte mletý černý pepř, množství podle ...

Čokoládové cookies s červeným pepřem

♦ Příprava: 15 min  ♦ Čas na vaření: 15 min  ♦ Porce: 12 ks    Ingredience: 150 g másla 80 g krystalového cukru 80 g hnědého cukru 230 g mouky 1 lžíce vanilkového extraktu 1 vejce 1 lžička prášku do pečiva 1/2 lžičky jedlé sody 120 g tmavé čokolády (70 %) ...

Pečená feta s medem

♦ Příprava: 5 min  ♦ Čas na vaření: 20 min  ♦ Porce: 2 Ingredience: 1 ks sýr feta 2 listy Filo * 2 lžíce medu 1 lžička sezamových semínek olivový olej na potření pepř dlouhý červený  Postup: Předehřejte troubu na 180°C.Opečte sezamová semínka na pánvi po ...

Vepřová kotleta z přeštíka a Kampotský pepř

Symbióza těchto dvou entit je přímo fascinující! Přeštické černostrakaté prase je fenomén, který pro nás znovuobjevil František Kšána. Chuť, šťavnatost a vůně výjimečně kvalitního vepřového masa - to vše jde ruku v ruce s velice rychlou a jednoduchou úpravou, kde se výsledek neuvěřitelně doplňuje se...

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení