Umami koření s Khmerským kari 50g

Kód: MISO-CUG
180 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
5.3.2024
Možnosti doručení

UMAMI, pátá dimenze chuti se zeleným Kmerským kari z BIO a organic surovin!  Základem je KOJI a MISO, které jsou vyráběny tradičním postupem v dřevěných kádích. Khmerské zelené kari pak ježtě vyzdvihuje unikátnost chuti a dělá z produktu zcela nové koření bez glutamátu na bázi přírodní fermentace!

  • UMAMI koření na dochucení čehokoliv
  • Khmerské zelené kari potrhuje unikátní chuť
  • Nová dimenze chutí!
Pálivost:
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Co je to UMAMI chuť?

Umami je pátá chuť, která nemá nic společného se sladkou, slanou, kyselou či hořkou chutí. Dá se charakterizovat lahodností či delikátností, která si rozumí se vším ostatním. Spojena s chutí chleba, sýrů, piva, masa, droždí, rajčat či hub.

Co je základem našich UMAMI chutí?

Naše UMAMI chuť má základ v přírodně fermentované miso pastě z hrachu a rýže, kterou nazýváme PEASO. Vzniká přírodní enzymatickou přeměnou a fermentací obylovin a luštěnin. Ve světě fermentace je tento neobvyklý proces považovaný za nejsložitější a v Evropě se dá přirovnat k tradiční výrobě tvrdých sýrů. Na uvařenou obilovinu je zaseta kultura KOJI, která se dva dny kultivuje při regulované vlhkosti a teplotě. Uvařená a namletá luštěnina je pak smíchána s KOJI a obilovinou, zasolena a fermentována několik měsíců v dřevěných kádích. Výsledný produkt je usušen, namlet na jemno a smíchán s úžasným zeleným Khmerským kari, jehož chuť výsledný produkt vyšle ještě o další úroveň výše.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: