Český mlýnek z ořešáku černého 25cm
Kód: CM-25-ORESouvisející produkty

Grilovací omáčka na potření žebírek a křidélek při úplně poslední fázi grilování. Omáčka je plná ovocné chuti s...

Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný...

Autentická omáčka z černého Kampotského pepře La Plantation a tamarindu je tím pravým lahodným doplňkem k vašim...

Green pepper rub je prvním grilovacím kořením s Kampotským pepřem na trhu, sestavený z nejkvalitnějších...

Cenami ověnčený křupavý fermentovaný pepř z Kambodži. Vyzkoušejte jeho unikátní vůni a chuť s jemně pikantním...
Detailní popis produktu
Kvalitní mlýnek z ořešáku 25cm
Tmavé dřevo ořešáku je skutečným klenotem přírody, často vykreslující až neskutečné reliéfy. 25cm mlýnek se skvěle hodí do kuchně na dochucení pokrmů solí, pepřem, ale např. i chilli papričkami (v drcené podobě). Na stole je pak doslova ikonickým doplňkem. Ručně soustružený z masivního českého dřeva, každý kus je originál!
- výška 25 cm
- průměr 6 cm
- masivní ořechové dřevo
- na pepř, sůl, chilli (drcené)
- mechanika CrushGrind® s 25let zárukou
- nastavitelná hrubost mletí
Český mlýnek - ruční výroba
Źádná Čína s německým a nebo jiným pasem - do rukou se Vám dostane originální, ručně vyráběný mlýnek z masivního dřeva, soustružený kus od kusu v Nelahozevsi mistrem svého oboru, Jirkou Hurychem. Každý mlýnek je zpracován od surového vyschlého dřeva, přes zakulacení do válce, vyvrtání středového otvoru a zpracování všech hran, až po finální broušení povrchu, osazení špičkové mechaniky CrushGrind, gravírování a finální povrchovou úpravu.
Ano, tím vším si musí projít každý z těchto mlýnků, z nichž každý jeden je originál - druhý stejný nikde nenajdete. Jedinečná kresba dřeva je jiná kus od kusu.
5 let záruka na tělo mlýnku a 25 let na nastevitelnou keramickou mechaniku, která si poradí s pepřem i solí, dokonce jej můžete použít i na drcené chilli!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.