Dárková sada Kampotský fermentovaný pepř a Fleur de Sel 2x50g

Kód: SADA10-KSP5FS50
599 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
9.12.2021

Fermentovaný pepř je návyková záležitost, kterou když ochutnáte, už nevíte jak přestat. Špičková gurmánská sůl z Kampotu je něco podobného - skvělá sada nejen pro milovníky steaků, grilování či vegetariánského jídelníčku!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dárkové sady koření v designové krabičce

Naše pepře a koření jsou špičkou na světovém trhu a díky tomu již stihly získat několik cen na mezinárodních gastronomických soutěžích. Praktické tubusy, které je možné použít i jako kořenky, jsou vsazeny do krabičky s tématikou chrámu Angkor Wat a Kampotského pepře. Designové krabičky dodají sadě dvou a nebo tří pepřů či koření šmrnc a kouzlo exotické Kambodži, odkud všechny naše voňavé poklady pocházejí. Je to skvělý dárek pro muže či ženu, milovníky gastronomie, grilování a vaření!

Světová špička mezi pepři - Kampotský fermentovaný!

Inovativní podoba černého pepře fermentovaného v soli která spatřila světlo světa v La Plantation. Zelený pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak aby si zachoval maximální čerstvost jednotlivých zrnek a vytvořil jedinečné a neopakovatelné aroma které u žádného sušeného pepře nenaleznete. Stále si zachovává měkkost čerstvých pepřových zrníček. Oblíbený u Michelinských kuchařů jako je Peter Sanchez-Iglesias, Michel Roux Jr., Tom Kerridge a další. Bobulky pepře jsou jemné na skus ale přitom si zachovávají strukturu, po rozkousnutí následuje nevídaná exploze harmonických chutí pepře a soli.

Jedinečná vůně a chuť čerstvého pepře!

Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma. Je svěží a voňavý, pálivost je jemnější, unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu. Na jazyku se Vám doslova roztančí nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí doprovázené vůní medu.

Vyražte svým hostům dech!

Má mnoho nových a ještě více neobjevených použití! Je geniální v jemných omáčkách, s citronem na rybě nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.

Vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation.

Ocenění

Kampotský fermentovaný pepř z La Plantation již získal několik gastronomických ocenění! 

Les Epicures de l'épicerie fine 2020 - bronzová medaile

- Monde Selection Bruxelles 2018 - Gold Award

- Best of gourmet selection

Každé balení má zavakuovaný obsah který je bez kontaktu s vnějším prostředím od chvíle připravení na farmě až po okamžik kdy se jej rozhodnete použít - zachovává tedy maximální možnou kvalitu pepře, jeho chuť i aroma. Nemusíte se tedy přespříliš obávat skladování uzavřených balení, po otevření skladujte nejlépe na tmavém, suchém a chladném místě ve skle.

K použití není potřeba mlýnek - používá se tak, jak jste jej zakoupili.

Pepř-černý-fermentovaný

 

Čím je speciální Fleur de Sel?

Solná pole regionu Kampot profitují z výjimečných meteorologických podmínek během období sucha od ledna do dubna. Produkují přírodní sůl nejvyšší kvality oceňovanou světovými šéfkuchaři a gurmány. Je to 100% přírodní produkt bez jakýchkoliv příměsí a úpravy po usušení. Flower of Salt z Kampotu jsou jemné sněhově bílé krystalky s průhlednou texturou. Krystalky jsou méně slané než jejich bratranec z Guérande, jsou určeny k přímé aplikaci na pokrm.

 

flower-of-salt-kampot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.