Přendejte opláchnutý máselný tuk do mixéru. Přidejte k máslu listy medvědího česneku (5-6ks), mořskou sůl a Zelený pepřový rub. Dobře rozmixujte, aby se ingredience rovnoměrně rozložily.
Na čistou pracovní plochu položte list pečicího papíru nebo potravinářské fólie. Lžící naneste ochucené máslo doprostřed listu a vytvarujte ho do válečku nebo jiného požadovaného tvaru. Máslo těsně zabalte a konce zatočte, aby se uzavřely.
Máslo dejte do lednice na nejméně 2 hodiny, nebo dokud nebude dostatečně tuhé na krájení. Máslo lze skladovat v lednici až 2 týdny nebo v mrazáku až 3 měsíce.
Podávejte domácí máslo s medvědím česnekem na teplém opečeném chlebu, pečené zelenině, grilovaném mase nebo jakémkoli jiném pokrmu, kde chcete dosáhnout lahodného výbuchu chuti. Dobrou chuť!
Jenom tak klidně levitují ve vzduchu. Jelikož slunce jasně září a na obloze byste od východu k západu hledali mráček marně, balónky působí jako jakási fata morgána uprostřed pouště. Zkrátka široko daleko nikde nic, jen zelenkavá tráva, jasně modrá obloha.
Recept od: Seasonsuppers pro La Plantation
Green Pepper Rub