Nastavení
Demi glace je mantra všech milovníků masa. Základní element Vaší vlastní fantastické domácí omáčky, kterou...
Přeštík je něco jako Wagyu ve světě vepřového - maso s fantastickou chutí, kde je i jinak suchá kotleta...
Omáčka Périgeux pochází ze stejnojmenného francouzského města ležícího na severu Nové Akvitánie, kde se daří...
Játrová paštika z kvalitního vepřového a jater, připravená dle tradiční receptury Naše maso. Paštika má...
Sušené maso z Čestru - českého hovězího, pečlivě vybraného v Ambiente pro jejich restaurace. Zde zpracovaného...
Pokud nemáte možnost navštívit Naše maso, zkuste třeba na chalupě nebo o víkendu na balkoně ugrilovat kousek...
Vývar je grunt, to věděly už naše babičky - bez poctivého vývaru neuvaříš! Pečlivě vybrané suroviny v Amaso,...
Přeštické vepřové se pomalu ale jistě stává legendou, zde si jej můžete vychutnat v podobě poctivé vepřové...