Nastavení
Demi glace je mantra všech milovníků masa. Základní element Vaší vlastní fantastické domácí omáčky, kterou...
Omáčka Périgeux pochází ze stejnojmenného francouzského města ležícího na severu Nové Akvitánie, kde se daří...
Pokud nemáte možnost navštívit Naše maso, zkuste třeba na chalupě nebo o víkendu na balkoně ugrilovat kousek...
Přeštické vepřové se pomalu ale jistě stává legendou, zde si jej můžete vychutnat v podobě poctivé vepřové...
Sušené hovězí maso z EMI Food - premiového dovozce fantastických hovězích a vepřových steaků do předních českých...
Vývar je grunt, to věděly už naše babičky - bez poctivého vývaru neuvaříš! Pečlivě vybrané suroviny v Amaso,...
Sušené maso z Čestru - českého hovězího, pečlivě vybraného v Ambiente pro jejich restaurace. Zde zpracovaného...
Játrová paštika z kvalitního vepřového a jater, připravená dle tradiční receptury Naše maso. Paštika má...
Přeštík je něco jako Wagyu ve světě vepřového - maso s fantastickou chutí, kde je i jinak suchá kotleta...