Mlýnek na pepř se solničkou Peugeot OSLO 13cm

Kód: P34542
880 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
1.10.2021

Praktická kombinace kvalitního mlýnku na pepř se solničkou 2v1 na Váš stůl. Designové akrylátové tělo nechá vyniknout jedinečnému vzhledu Kampotského pepře, nerezové prvky podtrhnou design.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mlýnek Peugeot Oslo se solničkou

Moderníčistý design, který se snoubí spolu s funkčností samotného mlýnku. To je jen málo z výhod, které vám přináší francouzské mlýnky Peugeot. Vysoce kvalitní akrylové sklo umožňuje pohled přímo na zrnka pepře nebo soli skrze mlýnek.

Kontrast mezi akrylátovým tělem a korunky z nerezové oceli je nadčasový a hodí se do jakékoliv moderní jídelny či kuchyně. Mlýnky jsou snadno doplnitelné, stačí odšroubovat korunku samotného mlýnku.

Mlýnky nejsou jako většina ostatních rozlišeny písmeny či symboly, ale díky transparentnosti každý hned vidí, který mlýnek je na sůl a který je na pepř. Mlecí mechanismy jsou uzpůsobené ke zpracování soli nebo pepře a nelze je vzájemně zaměňovat.

Rozměry mlýnku na pepř i sůl mají stejnou výšku, 14 cm. Mlýnek na pepř se slánkou má výšku 13 cm.

OSLO_combi_copie

  • Transparentní akryl
  • Doživotní záruka na mlecí mechanismus
  • 5 let záruka na samotné tělo mlýnku

Mlýnek na pepř: mlecí mechanismus má spirálovitý tvar a je opatřen dvojitou řadou zubů, které zrnka pepře navádějí a přidržují k zaručení dokonalého namletí. Doporučujeme používat sušená zrnka pepře o průměru 6 mm a méně, a to pepř bílý, černý nebo zelený. Směsi barevných pepřů by neměly obsahovat více než 15% červeného (růžového) pepře. Lze použití i k mletí sušeného koriandru.

Mlýnek na pepř se solničkou: stejný mechanismus jako u klasického mlýnku bez možnosti nastavit hrubost mletí samotného pepře.

Mlýnek na sůl: mlecí mechanismus na sůl je konstruován tak, aby drtil hrubou suchou sůl - mořskou i kamennou. Ideálně s krystaly o průměru 4 mm a méně

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlýnky Peugeot
Materiál: Akryl/nerez
Velikost: 13cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.