Miso pasty
Výpis produktů

Naše pohankové miso z čočky beluga má intenzivní, kořeněnou chuť a dodává mnoha pokrmům krásnou hloubku. Chutná...

Bezlepková pohanková tamari se vyrábí pouze s malým podílem sójových bobů. Není však tak silně slaná a její...

BIO špaldové miso je silné, kořeněné, plné chuti a všestranně použitelné díky 12 měsíčnímu zrání v našem...

Naše bezlepkové miso ze zlatého prosa z Rakouska má jemnou chuť s lehce oříškovým aroma. Je ideální pro...

Naše bezlepková alternativa k vídeňskému misu je naše CIZRNOVÉ MISO. Přirozeně zraje s nízkým obsahem soli. Bez...

100% chuť bez přidání oleje, to je to, co charakterizuje naše štýrské BIO DÝŇOVÉ MISO. Pro všechny, kteří...

Sůl ochucená sojovkou z divokého žita - perfektní nápad, funguje skvěle jako sůl, která nejen solí, ale i dodává...

Geniální kombinace na marinování masa i zeleniny - koji (ano, ta má na starosti umami chuť misa) a černý česnek....

Nefiltrovaná přírodní BIO sojovka z divokého žita plná chuti na dochucení omáček, ramen polévek, smažených nudlí...

Miso od Sirkky Hammer z Vídně je exkluzivní produkt, dodnes miso vyrábí tradičními postupy zahrnujícími velké...

Miso od Sirkky Hammer z Vídně v nejklasičtější podobě, velmi jemné s nízkým obsahem soli - i miso začátečník se...