SAOY - Royal Cambodian Home Cuisine (EN)

Kód: SAOY-EN
1 490 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
27.6.2024
Možnosti doručení

Kuchařka kambodžské královské rodiny vydaná šéfkuchařkou Ros Rotanak (Chef Nak), úchvatná sbírka receptů které vařila osobně její královská výsost, princezna Norodom Rasmi Sobbhana v 50 - 70 letech 20. století královské rodině. Kambodža je doslova království zázraků, díky této unikátní knize můžete objevit její nepřebernou paletu úžasných chutí khmerské kuchyně.

  • Recepty kambodžské královské rodiny
  • Recepty s masem, rybami i vegetariánské
  • Khmerská koření zde zakoupíte také
Pálivost:
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

SAOY - Royal Cambodian Home Cuisine (EN)

Khmerská kuchyně

Upadla na desítky let v zapomnění, nyní nadešel její čas. Objevte její bohatost a pestrost chutí  v té nejúžasnější podobě receptů královské rodiny! Většinu receptů zvládnete i u Vás doma s originálním khmerským kořením z Fair Trade farmy La Plantation.

Chef Nak Vám představí khmerskou kuchyni na královské úrovni

Ros Rotanak (Chef Nak) je první kambodžskou autorkou kuchařských knih. Svoji první knihu vydala v roce 2019 s cílem ukázat světu kouzlo khmerské kuchyně, tradice a dědictví, které stále zůstávají světu skryté.

Tento cíl máme společný - široká paleta koření La Plantation zpřístupňuje tradiční khmerské ingredience v té nejlepší kvalitě i u nás v Evropě. Spojili jsme tak síly a jdeme společnou cestou za cílem ukázat krásy neznámé a zapomenuté khmerské kuchyně, kniha SAOY je exkluzivním prvním krokem na této cestě.

Chef Nak můžete navštívit i osobně v Phnom Penhu a absolvovat její fantastické kulinářské kurzy khmerské kuchyně přímo na místě. (www.chefnak.com)

SAOY - Royal Cambodian Home Cuisine (EN)
SAOY - Royal Cambodian Home Cuisine (EN)

Recepty královské rodiny

Její královská výsost princezna Norodom Rasmi Sobbhana vařila v 50 - 70 letech minulého století tyto recepty členům královské rodiny nejen doma, ale i na zahraničních cestách. Díky tomu tato jídla nepoužívají těžko dostupné suroviny a ve většině si vystačí s ingrediencemi které jsou v Evropě dostupné a nebo je lze nahradit.

Tradiční khmerská koření jako galangal, kafrovou limetku, kardamom, Kampotský pepř a další fantastické skvosty khmerské kuchyně pak naleznete na tomto e-shopu z farmy La Plantation, která je pěstuje a do Evropy dováží již 10 let v té nejvyšší kvalitě a je Fair Trade projektem rovněž hledícím na zachování odkazu khmerských tradic.

Úvod knihy obsahuje nejen předmluvu členů současné královské rodiny, ale také představení ingrediencí a spoustu zajímavých informací o khmerské kuchyni, které i zvídavým turistům zůstávají často skryty. Objevujte je s námi díky skvělé spolupráci s Chef Nak.

Získejte svoji knihu SAOY a můžete začít hned zítra!

SAOY - Royal Cambodian Home Cuisine (EN)

Nezůstává jen u nádherné knihy

Chef Nak zná jako své boty nejen recepty královské rodiny, od mala se pohybuje po celé Kambodži a jsou jí vlastní recepty, postupy a tradiční kuchyně ve městě, ale i na kambodžském venkově.

Postupně budeme ve spolupráci s Chef Nak pracovat na tom, abychom Vám předali co nejvíce informací o této úžasné zemi a její kuchyni, která je jednoduše fascinující tak jako nezapomenutelné chrámy Angkoru.

Co mě osobně baví na khmerské kuchyni je bohatost chutí a možnost obejít se bez přílišné pálivosti, což je v Asii příjemná změna a určitě tuto skutečnost uvítá i spousta z Vás.

Tato kniha je tím nejlepším možným začátkem.

Pojďte objevovat s námi... 

Navštivte Chef Nak

Pokud budete mít možnost navštívit Kambodžu, navštivte v Phnom Penhu Chef Nak osobně a vyzkoušejte si khmerskou kuchyni na místě z čerstvých místních surovin v té nejautentičtější podobě.

V Phnom Penhu turisté většinou netráví příliš času, míří k chrámům Angkoru, na pobřeží a nebo na pepřové farmy. Pokud Vám zbyde chvilka v hlavním městě, rozhodně nabídky využijte, svoji zastávku však určitě domluvte v předstihu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: